Търсите машина, имате въпроси?

Свържете се с нас

Създадена през 1995 г. като Алвит – ООД, а в последствие преименувана на Алвипласт ЕООД, фирмата се утвърждава като глобален лидер в бранша, с основна дейност изработка и монтаж на машини и механизми...

Image
01.
Image
Обков за алуминиева дограма с евроканал

Машини за алуминиева и ПВЦ дограма.

Image
02.
Image
Нестандартни машини по заявка на клиента

Търсите машина, имате въпроси?

Image
03.
Image
Инструментална екипировка

Свържете се с нас, ще Ви отговорим веднага.

0 г.
Създадена през

далечната 1995г.

0 +
Партньорства

с фирми от Българския пазар

0 +
Партньори

от 6+ държави в Европа

0 %
Гаранция

за качество и професионализъм

За нас

Фирма Алвипласт ЕООД е с над 20г. опит в производството на машини за алуминиева и ПВЦ дограма.Създадена през 1995 г. като Алвит – ООД, а в последствие преименувана на Алвипласт ЕООД, фирмата се утвърждава като глобален лидер в бранша, с основна дейност изработка и монтаж на машини и механизми, оборудване и технологии за производство на алуминиева и PVC дограма, щори и комарници, както инструментална екипировка (щанци, шприц форми, пресформи и др.) и оборудване за изброените машини. Алвипласт ЕООД предлага нестандартни машини по заявка на клиента.
Фирмата предлага бързо, качествено и отговорно обслужване. Желанието ни да предложим най-добрите продукти и услуги, превръща компанията във водещ доставчик на висококачествени решения, като дава сигурност и надеждност на своите клиенти и партньори.